BetterSmile - Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Website-ul BetterSmile.ro este administrat și deținut de către societatea comercială BETTERLIVING SRL, cu sediul social în Constanța, Str. Rapsodiei, Nr. 9, jud. Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J13/2789/2017, având CUI RO38057284 și contul bancar IBAN RO94INGB0000999907217377 deschis la ING Bank.

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului BetterSmile.ro.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din această.

Administratorul site-ului BetterSmile.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.


Informații livrare

BetterSmile.ro livrează produsele pe întreg teritoriul României, prin intermediul firmei de curierat GLS. Termenul de livrare estimat este de 1-2 zile lucrătoare. Există situații în care termenul de livrare se poate prelungi: condiții meteo nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, locații unde accesul este dificil (ex. destinații din Delta Dunării), alte situații neprevăzute.

BetterSmile.ro nu efectuează livrări în afară României.

Toate comenzile plasate pe website-ul BetterSmile.ro beneficiază de transport gratuit, oriunde în țară.


Modalități de plată

BetterSmile.ro pune la dispoziție:

- posibilitatea de plată ramburs (numerar), în momentul primirii coletului, prin intermediul agentului de curierat;

- posibilitatea de plata cu card bancar (online), in momentul plasarii comenzii, prin intermediul procesatorului de plati NETOPIA mobilPay;

- posibilitatea de plată prin transfer bancar (este necesar să ne contactați în momentul plasării comenzii pentru a beneficia de această modalitate de plată).


Politică de retur

BetterSmile.ro oferă clientului posibilitatea de a returna produsele comandate, în termen de 30 de zile de la primirea lor, indiferent de motiv.

Pentru a începe procedura de retur, clientul trebuie să furnizeze printr-un email la [email protected], numele pe care a fost plasată comandă și un cont IBAN în care dorește returnarea sumei aferentă comenzii. După confirmarea primirii acestor informații, în decurs de 1-2 zile lucrătoare, agentul de curierat va ridica coletul de la adresa clientului.

Produsele se vor returna în stadiul în care se află în momentul solicitării returului (indiferent dacă au fost utilizate sau nu).

Returul este gratuit. Clientul nu va suporta nici un cost aferent returului. Suma restituită va fi exact cea achitată în momentul achiziției produsului.

Restituirea sumei se va efectua prin transfer bancar în termen de 1-2 zile lucrătoare de la recepționarea și verificarea produselor returnate.

În cazul în care comanda este returnată parțial (doar o parte dintre produsele comandate), se va pierde discountul acordat comenzii inițiale, urmând sa se returneze doar diferența rămasă.


Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul BetterSmile.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.


Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că va asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, va sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. BetterSmile.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.


Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului BetterSmile, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii BetterSmile.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul BetterSmile.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului BetterSmile.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.


Exonerarea de răspundere

BetterSmile.ro nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la BetterSmile.ro nu conțin viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, BetterSmile.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. BetterSmile.ro nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

BetterSmile.ro își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul numărului de telefon 0749 850 850, adresa de email [email protected].


Mergi înapoi în site